top of page

VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder allmäntandvård, allt från enklare undersökningar till mer avancerad tandvård. Vid behov har vi möjlighet att samarbeta eller remittera till specialister inom både Folktandvården och privat tandvård. 

Vi är noggranna med att informera dig om din munhälsa. Vid undersökning ges information om status, vårdbehov, möjligheter och alternativ. Vi ger dig alltid en kostnadsberäkning inför start av behandling.

Eftersom vi är anslutna till Försäkringskassan kan du som patient  ta del av det allmänna tandvårdsbidraget, högkostnadsskyddet eller andra behovsbaserade bidrag från Försäkringskassan eller Region Uppsala.

Som medlem i Privattandläkarna ger vi som vårdgivare våra patienter en extra trygghet genom att åta oss att följa Privattandläkarnas etiska riktlinjer och unika överenskommelse med Konsumentverket. Läs mer på Privattandläkarnas websida.

Vid terapiplanering har vi tack vare digitala lösningar en smidig kommunikation med flertalet andra vårdgivare både på hemmaplan och ute i landet. Några av våra samarbetspartners är Inlandets tandklinik i Arvidsjaur, Tullingetandläkarna, Tornedalens tandvård i Pajala och Uppsala käkkirurgiska centrum.

DENTALLAB/TANDTEKNIK

Vi använder oss enbart av svenska dentallab (leverantör av till exempel kronor, broar, implantat och proteser) där vi kan garantera produktens kvalité och innehåll samt att produktionen sker på ett ansvarsfullt sätt vad gäller både miljö och personal.

Våra samarbetspartners är SimplyDent, Luleå Dental och Upplands Dentalteknik

bottom of page